Haber Aboneligi
E-posta adresinizi yazin:
: Anket
Mersin'in Odak Noktasi Olabilir miyiz?
Anasayfa | Yerel | Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami

Font boyutu: Decrease font Enlarge font
SuperMersin

Mersin'de, 19 Mayis Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari kapsaminda 'Halk Yürüyüsü' yapildi. Gençlik ve Spor Il Müdürlügü organizasyonunda yapilan yürüyüs, saat 11.00'de Tevfik Sirri Gür Stadyumu önünden basladi. Mersin'deki okullardan yüzlerce ögrencinin katildigi yürüyüse, bazi sivil toplum örgüleri ve dernek üyeleri de destek verdi.

Silifke Caddesi'ni takiben Cumhuriyet Alani'nda son bulan yürüyüs boyunca ögrenciler, oldukça coskulu görünürken, çevredeki vatandaslar da katilimcilari alkislarla destekledi. Mersin Gençlik ve Spor Il Müdürü Emrullah Taskin, yürüyüsün, Mersin'deki gençlerin Atasina olan bagliliklarinin bir göstergesi oldugunu belirterek, "Yogun bir katilim oldu, herkese tesekkür ediyorum" dedi.

Vali Yardimcisi Mehmet Çubuktar'in da katildigi etkinlikte Roman Halk Danslari Toplulugu Cumhuriyet Alani'nda gösterdi sundu.

Yorumlar ( gönderilenler):

Yorum gönder comment

Resimdeki kodu giriniz:

  • email Arkadaşınıza mailleyin
  • print Yazıcı Dostu Sayfa
  • Plain text Sade yazı
Etiketler
Bu yazı için etiket yok
Bu haberi puanlayın
0